CHESTIONAR SATISFACTIE CLIENTI

In vederea imbunatatirii calitatii produselor si a serviciilor oferite de catre grupul Algeco, va rugam sa ne acordati cateva momente pentru a completa un scurt chestionar. Va multumim anticipat pentru timpul acordat.
PARTEA I: UTILIZARE PRODUSE SI SERVICII ALGECO

Q1.1 In urma experientei cu produsele si serviciile Algeco, va rugam sa precizati, pe o scala de la 0 la 10, cat de dispus(a) sunteti sa recomandati produsele si serviciile Algeco altor parteneri de afaceri sau cunostintelor?
(10 corespunde „cu siguranta voi recomanda" si 0 pentru „cu siguranta nu voi recomanda", notele intermediare permitand nuantarea judecatii dvs.)

Q2.1 Pe o scala de la 0 la 10, va rugam sa evaluati nivelul dvs. de satisfactie in ceea ce priveste urmatoarele aspecte:
(Unde 10 corespunde pentru „Total satisfacut" si 0 pentru „Total nesatisfacut", notele intermediare permitand nuantarea judecatii dvs.)

Q2.2 Va rugam sa precizati daca alaturi de containere ati inchiriat de la Algeco si echipamente si accesorii, precum: mobilier interior, garduri, toalete ecologice, generatoare, etc.

Q2.3 Va rugam sa precizati care din urmatoarele serviciile Algeco au fost utilizate de catre compania dvs. pana in prezent (raspuns multiplu):

PARTEA II: UTILIZAREA ALTOR PRODUSE SI SERVICII

Q2.4 Va rugam sa precizati daca utilizati sau ati utilizat in containerele Algeco servicii sau echipamente inchiriate de la alti furnizori.


Q2.5 Ce alte produse si servicii ati dori sa regasiti in portofoliul Algeco?

  Refresh Captcha