Noi - Algeco Romania - ca parte a grupului Algeco Scotsman - grup ce isi desfasoara activitatea la nivel mondial, consideram responsabilitatea sociala un element important al activitatii noastre.

Dorim sa contribuim la dezvoltarea mediului inconjurator prin plantarea de arbori ornamentali in diferite locatii.

Primele actiuni le-am desfasurat in noiembrie 2014 la Liceul Teoretic „Stefan Odobleja” din Bucuresti, si la Gradinita nr 22 din Sibiu.

Pentru Bucuresti am ales platani (arbori rezistenti la poluare) iar pentru Sibiu am ales molizi.

Dorim sa facem o traditie din acest lucru si invitam companii si persoane fizice sa ni se alature in acest efort nobil.

Galerie foto:


 

Pe 14 noiembrie 2015 s-a derulat cea mai mare acțiune de împădurire din Romania, organizata simultan în 21 de județe, actiune în care s-au plantat aproape 1.000.000 de puieți pe terenuri publice neproductive. Organizatia „Plantam Fapte Bune (PFB)” si-a luat angajamentul că vor îngriji puieții până la reușita finală (sau atingerea maturității).

Continuand traditia inceputa anul trecut, am participat alaturi de „PFB” in judetul Giurgiu, localitatea Malu, unde am plantat salcii si plopi.

„Plantarea de arbori necesită Putere (să sape groapă adâncă, dar nu neglijent), Spirit (pentru a avea ideea de salvarea planetei), Moral (să simtă nevoia de a face lucrurile intr-un mod profesionist și bine), Uniunea (să realizăm că o echipa este întotdeauna mai eficienta fata de un individ).” Sandor Pozsik.

http://plantamfaptebune.ro/campanii/locali/harta-parteneri/ 

Galerie foto: