Containere pentru birouri si cladiri administrative - ALGECO

BIROURI ŞI CLǍDIRI ADMINISTRATIVE

 

BIROURI SI CLADIRI ADMINISTRATIVE

Cea mai bună opțiune atunci când vine vorba de extinderea spațiului pentru o companie în creștere, cu un nivel ridicat de personalizare și finisaje o reprezintă Algeco. Birourile realizate de Algeco sunt resursa perfectă care se poate adapta la orice tip de situație. Pe lângă calitatea şi confortul pe care vi-l oferim prin intermediul unitatilor noastre, personalizarea spaţiului dumneavoastră reprezintă unul din punctele forte ale construcțiilor noastre şi ne situează ca fiind prima dumneavoastră opţiune, fapt care ne face sa ne mândrim, dar în acelaşi timp ne şi responsabilizează să vă oferim produse premium care să ajute la sustenabilitatea businessului dumneavostră

BIROURI DIN UNITǍŢI ALGECO

Unităţile modulare sau construcțiile din aceste unităţi reprezintă un tip de clădire care se răspândeşte, datorită evoluției sale constante de peste 40 de ani. Respectul și munca pentru îngrijirea energiei și a mediului oferă o mai mare rentabilitate atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru companie. Datorită timpului scurt de instalare, a costurilor accesibile, precum și a calității materialelor de construcție birourile Algeco sunt soluția optimă pentru a extinde o cladire, sau a o realiza. Unitățile modulare devenind alternativa perfectă la construcțiile standard.

NE-AM ANGAJAT LA DEZVOLTARE DURABILĂ

Poluarea și responsabilitatea tuturor factorilor de mediu care pot influența Algeco, au o mare importanță în strategiile de construcție a clădirilor noastre. Datorită acestui fapt folosim materiale și tehnici de construcție care sunt puțin poluante și tratate special pentru a reduce impactul asupra mediului. Pentru a avea construcții sigure, calitatea materialelor pe care le folosim pentru clădirile noastre este în permanență studiată şi aliniată la standarde internaționale garantând siguranța și soliditatea fundațiilor sale. Birouri sunt confortabile şi permit efectuarea sarcinilor profesionale, precum şi a diferitelor tipuri de proiecte sau campanii de promovare. Sălile de ședințe realizate din unitățile Algeco creează spațiul ideal pentru a dezvolta strategii, sau pentru a vă întampina oaspeții.