Cariere in ALGECO Romania| ALGECO, lider in constructia modulara

Cariere Algeco

CARIERE ALGECO ROMȂNIA

Angajații noștri sunt experți în domeniul spațiilor modulare, având expertiza și know-how-ul necesare de a oferi soluții eficiente pentru buna desfășurare și organizare a proiectelor în care sunt implicați.

Vrei să fii și tu parte din echipa noastră? Iată de ce ar trebui să aplici!

La Algeco, respectăm și apreciem diferențele de opinie și suntem preocupați de dezvoltarea angajaților noștri, precum și de crearea unui mediu de lucru în care toată lumea să dobândească un sentiment de apartenență.

Ne-am angajat să construim o cultură care să reunească cei mai buni oameni, experiențele și abilitățile lor unice, dar și un loc de muncă în care ei să poată prospera.

Ești interesat de un loc de munca în cadrul companiei noastre?

Alăturându-te companiei Algeco, vei putea să aplici și să îți dezvolți cunoștințele în cadrul unei echipe care te va ajuta să inovezi și să joci un rol important în construirea unui viitor mai bun. Împreună putem aduce valoare atât clienților noștri, cât și societății și planetei în care trăim.

Trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail info.ro@algeco.com și poți fi și tu parte din echipa Algeco, lider în domeniul construcțiilor modulare.

 

Verifică lista posturilor disponibile mai jos:

 

Specialist Marketing - Locația locului de muncă - Sibiu

Mai multe detalii