Algeco, marcă inregistrată | ALGECO

Algeco, marcă inregistrată

De peste 50 de ani, Algeco și-a pus know-how-ul și expertiza în serviciul clienților săi. De la închirierea clădirilor modulare până la achiziționarea de prefabricate, compania Algeco dezvoltă soluții exclusive pentru a satisface nevoile profesioniștilor temporari sau permanenți din toate sectoarele: birouri modulare, loc de adăpostire, clădiri prefabricate, containere de depozitare. O calitate a serviciilor și o gamă largă de produse care poartă marca noastră ALGECO care au permis companiei Algeco să strălucească la scară internațională. Astăzi, grupul este prezent în 29 de țări: Germania, Portugalia, Marea Britanie, Suedia, Canada, Rusia. Pentru construcția dvs. modulară, aveți încredere în faima unui grup mare și a unei mărci mari: ALGECO.

Amintim că termenul ALGECO se referă la o marcă înregistrată și ca atare este protejată. Utilizarea mărcii ALGECO este, prin urmare, interzisă de orice terță parte neautorizată. De asemenea, este interzis utilizarea mărcii noastre într-un sens generic. Compania noastră își rezervă toate drepturile de a acționa împotriva unor terți care reproduc marca noastră într-un mod sau circumstanțe care ne-ar putea dăuna.

Pe lângă faptul că este condamnabil din punct de vedere legal, această utilizare într-un sens generic și / sau peiorativ este de asemenea foarte reductivă, deoarece compania noastră, lider mondial în construcția modulară, oferă astăzi o ofertă foarte diversificată de soluții temporare și definitive în multe domenii (școli, cantonment, evenimente, spații tehnice și soluții de stocare), sub marca sa ALGECO.

Pentru a evita confuzia și pentru a elimina orice asociație nefericită, am dori să subliniem că marca ALGECO trebuie utilizată numai pentru a desemna produsele, serviciile și facilitățile companiei noastre cu autorizarea noastră și într-un context care corespunde standardelor de înaltă calitate. a produselor și serviciilor noastre.