Inchiriere Containere - Containere De Inchiriat | ALGECO

Spații modulare de închiriat pentru orice tip de proiect

 

Complete, rapide și flexibile

Aveți nevoie de soluții de spațiu rapide, sigure și flexibile? Fie că sunteți în căutarea unui spațiu temporar sau a unei soluții pe termen lung, vă punem la dispoziție serviciul de închiriere containere.

 

Alegând închirierea de containere modulare, vă asigurați că dispuneți de soluții de înaltă calitate, adaptabile și eficiente pentru proiectele dumneavoastră. Deoarece sunt disponibile în dimensiuni și configurații variate, unitățile modulare se adaptează cu ușurință la specificul proiectului dumneavoastră. De la clădiri simple și compacte până la structuri complexe alcătuite din zeci de unități interconectate, opțiunile sunt nelimitate. Containerele de închiriat pot deveni spaţii temporare sau permanente pentru birouri complet echipate, școli, spitale, vestiare şi multe altele.

 

Patru game diverse de unități pentru închiriere

ORIGIN

Gama de containere Algeco Origin este prima opțiune a tuturor antreprenorilor în construcții care au nevoie de un spațiu imediat cu livrare direct pe șantier. Este un produs potrivit pentru proiectele care necesită o soluție simplă și funcțională de spațiu!

Detalii

 

inchirieri containere

ADVANCE

Disponibilitatea rapidă și flexibilitatea spațiului reprezintă o prioritate pentru dumneavoastră? Aveți nevoie de o clădire temporară, complet funcțională, la un preț avantajos? Gama Advance poate fi configurată și personalizată pentru orice nevoie!

Detalii

 

ADVANCE PLUS

Gama de containere pentru închiriere Advance Plus combină design-ul modern cu tehnologia inovatoare reușind să îndeplinească cu succes toate cerințele unui spațiu perfect funcțional: securitate, confort dar și un aspect plăcut al interiorului.

Detalii

 

inchiriere container

container de inchiriat

STORAGE

Containerele de depozitare Algeco oferă soluții rapide, temporare și sigure pentru depozitarea bunurilor sau a uneltelor. Datorită gamei Algeco Storage, puteți organiza și depozita materiale importante într-un loc uscat.

Detalii

 

Unitățile modulare vă oferă libertatea de a configura spațiul exact așa cum aveți nevoie, designul lor inteligent și flexibilitatea uriașă făcând din clădirile noastre temporare soluția perfectă pentru diverse tipuri de utilizări. Clădirile noastre modulare oferă o versatilitate maximă - pereți întregi pot fi îndepărtați rapid, ceea ce facilitează reconfigurarea spațiilor. În plus, echipa noastră dedicată vă însoțește pe tot parcursul procesului, oferindu-vă consultanță în ceea ce privește gestionarea și conformitatea proiectului.

Spații modulare la cheie

Prin Serviciile 360° vă oferim proiectul la cheie şi management
după livrare! Asamblăm diferite configuraţii de containere şi
apoi le personalizăm cu mobilier, echipamente şi serviciile
necesare pentru ca dumneavoastră să vă desfăşuraţi activitatea
în cele mai bune condiţii.

Oferta noastră de soluții la cheie include tehnologii de încălzire
și răcire optimizate din punct de vedere energetic, mobilier și
alte echipamente care garantează un nivel ridicat de confort în
containerele închiriate.

Alegeți soluția de spațiu care vi se potrivește

Algeco are o gamă diversă de containere de închiriat pentru fiecare domeniu de aplicare și dimensiuni diferite. De la clădiri de birouri temporare și spații de cazare până la săli de clasă modulare și grădinițe, sau spitale și clinici temporare, spațiile noastre de închiriat sunt potrivite pentru orice tip de proiect.

 

Închiriere containere Algeco în România – Unde și cum?

Unul dintre avantajele majore ale containerelor modulare este că pot fi transportate cu ușurință oriunde aveți nevoie de ele. Dacă vă aflați în capitală și căutați o soluție rapidă, un container de închiriat de la depozitul nostru de lângă București (Măgurele, Ilfov) este alegerea potrivită.

De asemenea, pentru proiectele din regiunea Transilvaniei, opțiunea de containere de închiriat este la fel de accesibilă și diversificată, echipa noastră având posibilitatea de a livra fie din depozitul din Sibiu, fie din Cluj. Alte două depozite Algeco funcționează în Iași și Timișoara, astfel încât, oriunde ați construi în țară, puteți să apelați la serviciile noastre pentru a găsi cele mai bune opțiuni pentru nevoile dvs.