Gama ADVANCE PLUS | Constructii modulare din containere prefabricate ALGECO

ADVANCE PLUS – o construcție modulară modernă

Gama de containere pentru închiriere ADVANCE PLUS combină design-ul modern cu tehnologia inovatoare reușind să îndeplinească cu succes toate cerințele unui spațiu perfect funcțional: securitate, confort dar și un aspect plăcut al interiorului, prin aranjarea armonioasă a tuturor elementelor.

Confort și siguranță la nivel înalt cu noua construcție modulară ADVANCE PLUS

Adiţional ambientului plăcut, construcțiile modulare din gama ADVANCE PLUS oferă standarde de siguranţă mai stricte şi mai prietenoase cu mediul înconjurător. Protecţia împotriva focului reprezintă o parte esenţială a securităţii, motiv pentru care containerele din gama ADVANCE PLUS au următoarele caracteristici în standard: rezistența la foc ≥ 30 de minute pentru componentele structurale ale clădirilor și clasa de rezistența la foc F30AB pentru pereţii şi plafonul modulelor tip coridor şi tip scară.
Acest nou sistem de construcţie modulară ADVANCE PLUS este prietenos cu mediul și îndeplinește cerințele stilului de viață modern, fiind echipat încă din varianta standard cu elemente de economisire a apei şi energiei. Desigur, puteţi aduce plus valoare proiectului dumneavoastră prin utilizarea şi a altor produse din portofoliul nostru. Vom fi încântaţi să vă oferim tot suportul nostru în a face alegerea corectă.

Containere pentru închiriere – soluții complete și profesioniste

Cu ADVANCE PLUS puteţi construi fără stres un spaţiu confortabil, imediat la dispoziţia dumneavoastră spre a-l închiria şi utiliza încă din prima zi. Datorită sistemului nostru de construcţii modulare moderne din gama ADVANCE PLUS, reuşim să implementăm soluţii de spaţiu sofisticate, în conformitate cu reglementările stricte privind siguranţa şi mediul înconjurător, respectând un termen de execuţie imediat, iar pentru ca spaţiul să fie complet funcţional, oferim servicii complete 360°. Pentru o mai mare siguranţă şi un plus de confort!

Utilizări multiple pentru containere de închiriat din gama Advance PLUS:

•     Containere de închiriat pentru birouri și clădiri administrative
•     Containere de închiriat pentru școli și grădinițe
•     Containere de închiriat pentru instituții financiare
•     Containere de închiriat pentru expoziții, târguri și evenimente
 

Detalii tehnice

Dimensiuni cadru
6.058 x 2.438 mm, suprafaţă utilă ~ 13 m2
6.058 x 2.995 mm, suprafaţă utilă ~ 16,4 m2
Înălţime la interior: 2.500 mm; Înălţime la exterior: 2.800 mm
 
Protecţie împotriva focului

Rezistența la foc ≥ 30 de minute pentru componentele structurale ale clădirilor și clasa de rezistența la foc F30AB pentru pereţii şi plafonul modulelor tip coridor şi tip scară
 
Izolaţie termică

Produsul depăşeşte normele standardului DIN 4108 privind etanşarea termică şi este în conformitate cu cerinţele minime ale Regulamentului privind economisirea energiei, EnEV *2009 pentru o perioadă de închiriere de până la 24 de luni.

Grosimea izolaţiei (vată minerală) – pereţi: 80 mm; podea: 100 mm; acoperiş: 80 mm

 

 

CONFIGURAȚII DISPONIBILE