Politica de calitate și Certificări ISO - ALGECO

Politica de calitate și Certificări ISO

Compania ALGECO işi desfăşoară activitatea într-un mod responsabil pentru mediul înconjurător, asigurand un mediu de lucru sigur și sănătos. Preocuparea continuă pentru combinarea succesului economic cu metode sigure și ecologice reprezintă prioritatea noastra. În acest context, ne-am bazat exclusiv pe companiile partenere selectate care servesc în beneficiul mediului, sănătății și al siguranței.

Sanătate şi siguranţă:

Perfecţionare continuă a metodelor și procedurilor noastre de lucru cu scopul de a crea un mediu de lucru sigur și sănătos. Periodic, toţi angajaţii noştrii sunt instruiţi în toate domeniile relevante şi sunt gata sa intervină atunci când situaţia o impune.

Mediu înconjurător:

Dorim să scădem în permanență și să limităm impactul negativ asupra mediului, cantitatea de deșeuri generata eliminand-o corespunzător. Dacă este posibil, folosim produse și materiale ecologice în activitatea de zi cu zi. Sprijinim repetarea utilizării și reciclarea resurselor și a materialelor. Ne străduim continuu să dezvoltăm programul ECO-FUTURE - program prietenos pentru energie și apă și suntem preocupaţi să scădem consumul produselor noastre care utilizează aceste resurse.

Inovăm şi dezvoltăm produse care sunt prietenoase cu utilizatorii, dar şi cu mediul înconjurător.

Creştem sustenabil împreună!

ISO 9001
ISO 14001
ISO 45001