Servicii 360° | ALGECO

Servicii 360°

 

Servicii 360° - Spații modulare la cheie

Gama noastră largă de soluții la cheie este disponibilă pentru a fi închiriată pentru orice tip de clădire și utilizare, de la containere de depozitare cu rafturi, iluminat de securitate, extinctoare și alarmă de incendiu - până la complexe de birouri cu sisteme de climatizare, închiriere de mobilier, rampe de acces, generatoare și multe altele. Numim soluțiile noastre de spații la cheie Servicii 360° deoarece putem acoperi toate nevoile, ceea ce face ca proiectul dvs. să fie mai rapid, simplu de gestionat și eficient.

 

La Algeco, avem structurile de spațiu necesare, dar și echipamentele potrivite. De la mobilier și echipamente de siguranță împotriva incendiilor până la aparate de control al climatizării, dispunem de o gamă întreagă de soluții de închiriere disponibile. Așadar, atunci când închiriați de la Algeco, primiți mai mult decât o simplă clădire. Obțineți un spațiu complet funcțional, gata pentru a fi folosit imediat după predare.

Servicii complete dintr-o singură sursă

Datorită celor peste 50 de ani de experiență în domeniul construcțiilor modulare, oferta de Servicii 360° este extrem de diversă și adaptată clienților din numeroase industrii. Puteți alege personalizarea containerelor cu diverse pachete de mobilier – Standard sau Confort - cu ajutorul cărora vă puteți echipa complet:

 

- un birou pentru o persoană echipat cu mobilierul necesar
- un punct medical complet dotat
- un container de depozitare cu rafturi
- vestiar modular cu dulapuri, scaune, bancă
- o sală de mese complet echipată
- o mini-bucătărie, frigider și cuptor cu microunde
- o sală de conferințe cu mese, scaune și dulapuri

 

Cu Algeco, aveți la îndemână o gamă variată de servicii și echipamente - fără a fi nevoie să gestionați mai mulți parteneri, ceea ce economisește timp și bani. Vă rugăm să ne contactați pentru a discuta mai detaliat despre soluțiile noastre de închiriere la cheie.