Aer condiționat în containerele modulare Algeco: tipuri de AC și avantaje | ALGECO

Aer condiționat în containerele modulare Algeco: tipuri de AC și avantaje

Clădirile modulare reprezintă o soluție din ce în ce mai populară în industria construcțiilor și nu numai. Avantajele lor sunt incontestabile: sunt mobile, pot fi configurate și asamblate rapid, modularitatea lor permițându-le, totodată, o extindere flexibilă sau relocarea în altă locație a beneficiarului. Pentru a asigura un confort maxim în acest tip de facilități este necesară echiparea lor corespunzătoare, în special cu sisteme de climatizare, iar Algeco vine cu o soluție completă, oferind spații modulare la cheie. Așadar, alături de serviciul de închiriere containere puteți beneficia și de echiparea cu AC!

Aerul condiționat este un produs de bază în clădirile noastre modulare. Acesta asigură o temperatură confortabilă a spațiului și, de asemenea, menține umiditatea potrivită. Acest lucru este deosebit de important în timpul verii, când ne confruntăm destul de des cu valuri de căldură și vremea poate fi destul de schimbătoare. Cu un sistem de climatizare adecvat, utilizatorii clădirilor modulare se pot concentra asupra sarcinilor lor fără niciun disconfort - este vorba de selectarea temperaturii dorite prin doar câteva clicuri de telecomandă.

Închiriați AC cu beneficii pe timp de vară și iarnă

Sistemul de aer condiționat își dovedește utilitatea și toamna și iarna, când temperatura exterioară scade sub zero grade. Atunci, datorită funcției de reîncălzire, sistemul de aer condiționat poate fi folosit ca sursă suplimentară de căldură în încăperi. În acest fel, se reduc costurile de încălzire și crește confortul termic al angajaților.

AC pentru clădiri modulare: selectarea și instalarea echipamentului potrivit

În funcție de tipul și dimensiunea clădirii modulare, precum și de condițiile exterioare, trebuie să se selecteze echipamentul adecvat și parametrii acestuia. Algeco oferă un aparat de aer condiționat standard/split și soluții premium ca parte a Serviciului 360.

Aerul condiționat de tip split este un sistem format din două unități - o unitate interioară (evaporator) și o unitate exterioară (condensator), care sunt conectate între ele. Aici, economia de spațiu și eficiența reprezintă cu siguranță un avantaj.

Produsul nostru premium este un aer condiționat inverter cu ionizare care, pe lângă funcțiile de răcire și încălzire, oferă un aer proaspăt și sănătos. Prin funcția de ionizare  sunt eliberate particule de ioni negativi pentru a asigura un aer proaspăt și sănătos. Totodată, ionizatorul combate mirosurile neplăcute, fumul și particulele de polen.

Indiferent de tip, însă, este important ca sistemul de aer condiționat să fie întreținut și menținut în mod regulat pentru a asigura o funcționare de lungă durată și fiabilă. Clienții Algeco pot conta pe servicii profesionale, înlocuirea filtrelor și verificarea periodică a stării unităților, prin serviciul nostru de mentenanță oferit pe întreaga perioadă a închirierii containerelor.

În concluzie, aerul condiționat pentru containere modulare oferit de Algeco este o soluție care oferă confort și certitudinea că activitatea se va desfășura într-un mediu plăcut. AC-urile din portofoliul nostru de produse permit utilizatorilor să se bucure de răcoare vara și de o sursă suplimentară de căldură iarna.

Contactați un reprezentant Algeco pentru a primi mai multe detalii!