Containere pentru scoli | Solutiile ALGECO pentru scoli

Soluțiile Algeco pentru școli

Lider în construcţia de săli de clasă la standarde europene, Algeco reprezintă una dintre cele mai atractive şi fiabile alegeri pentru instalarea spaţiilor temporare de studiu. Ne angajăm să livrăm un produs calitativ, echipat şi personalizat unde confortul și ușurință în utilizare primează, iar finisajele exterioare și interioare completează cadrul perfect pentru dezvoltare.

CONSTRUCŢIA ŞCOLILOR ALGECO

Datorită creșterii clădirii de acest tip la nivel național şi a sectorului în Europa, precum și la nivel mondial, Alegco este unul dintre liderii de pe piață care respectă mediul înconjurător, dar care îndeplineşte obiectivele stricte pentru dumneavoastră reușind întotdeauna să livreze cel mai bun proiect. Toate modelele sistemelor noastre de construcție se bazează pe o serie de premise care ne-au ajutat să ajungem in această poziţie. Doriti să știi de ce?

- Versatilitate și viteză

În câteva săptămâni, puteți avea o unitate de învăţământ cu săli de clasă realizate din produse prefabricate, dar care impresionează prin confort şi calitate, iar deranjul este minim.

- Design și confort

Cine a spus că unitățile ar trebui să fie în contradicție cu estetica și confortul? Ei bine, Algeco poate personaliza orice proiect prin adaptrarea produselor la nevoile clienților oferind confortul necesar pentru a efectua toate tipurile de activități educaționale și de formare, bucurându-vă astfel de un pachet complet care să aducă un plus de valoare instituției. - Siguranță și calitate Folosim materiale de calitate superioară şi utilizăm cele mai avansate tehnici de instalare existente pe piață pentru a garanta cel mai bun rezultat.

- Sustenabilitate

Ne angajăm să ne ocupăm de mediul înconjurător și să reducem impactul asupra acestuia, respectând standardele energetice. Pentru a vă oferi servicii 360˚ vă punem la dispoziţie şi spaţii pentru cantine, săli de muzică, spaţii administrative, laboratoare, bucătării şi spaţii de recreere la un cost rezonabil.

 

Descarcă prezentare - Soluții Algeco pentru Școli